Hej, och välkommen hit! Det är jag som är Karin. Eva & Britta är mina andranamn, men även namnen på min mormor och farmor. Från dem har jag ärvt mycket av det som är jag. Kreativitet är alltså något som finns i min familj, på många olika sätt. Och det har alltid uppmuntrats. Om man letade efter mig så var det säkrast att hitta mig vid mitt skrivbord, bland alla pennor och papper och färger. Som tolvåring var jag med på samlingsutställningar med mina akvareller, för måla och rita, det har jag alltid gjort. Och extra förkärlek, det har jag till texten, typografin - att skriva med all sköns pennor är glädje för mig.

Idag arbetar jag sedan flera år som designer inom modebranschen. I bagaget har jag 2 år bild- och formutbildning på Kyrkeruds folkhögskola i Värmland, 1 år textilutbildning på Nyckelviksskolan i Stockholm samt 3 år högskoleutbildning inom textildesign på Borås Textilhögskola.

Jag är väldigt glad att Du hittat hit, för allt som skapas under EVABRITTAKARIN görs med lust och glädje. Och extra lycka blir det ifall mina alster kan få hitta hem till Dig!

Hör gärna av dig till mig om du undrar något eller vill veta mer om det jag gör.

evabrittakarin@verdoes.se

instagram: evabrittakarin

Welcome to EVABRITTAKARIN, here you can find unique posters and prints made from hand-drawn and illustrated originals.

evabrittakarin@verdoes.se